Afbeelding
Foto:

Gratis loopclinic Krollenloop op zondag

Overige sport 674 keer gelezen

VEGHEL | De eerste loopclinic, ter voorbereiding op de Krollenloop, wordt aanstaande zondag gehouden. De oefenloop is gratis en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper.

De loopclinic start om 10.00 uur bij Bakkerij Van Leur aan de Stationsstraat. Vanaf 9.45 uur wordt er verzameld voor de winkel. De training duurt ongeveer anderhalf uur en wordt verzorgd door Jeroen van Zwieten van Loopgroep Wijbosch. Hij geeft loopoefeningen en tips om je houding en stabiliteit te verbeteren. Daarna wordt met een interval- en korte afstandsloop aan je uithoudingsvermogen en conditie gewerkt. Na afloop wacht er bij Van Leur een welverdiende krol met speculaas en sportdrankje.
De volgende loopclinics zijn op de zondagen 9 en 23 oktober. Op dinsdag 25 oktober is er van 10.00 tot 11.00 uur een speciale kidsclinic in het Julianapark.

Inschrijven
De inschrijving voor de Krollenloop van zondag 6 november is inmiddels geopend. Wie zich uiterlijk donderdag 27 oktober inschrijft is ervan verzekerd dat zijn naam op het startnummer komt te staan. Je betaalt 10 euro inschrijfgeld. Kinderen doen gratis mee. Schrijf je ná 27 oktober in dan komt je naam niet meer op het startnummer te staan. De deelnamekosten bedragen dan 12.50 euro. Voor kinderen betaal je dan één euro.
Tijdens de Krollenloop kan er gekozen worden uit drie afstanden; 5 en 10 kilometer en de Ten Miles. Voor kinderen zijn er Kidsruns van 1 en 2,5 kilometer.

Kijk voor meer informatie en inschrijving voor de verschillende afstanden op www.krollenloop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant