Wouter van der Linden samen met zijn familie.
Wouter van der Linden samen met zijn familie. Foto:

Wouter: ‘Ik voel me fit genoeg om mee te doen aan Alpe d’HuZes’

Gezondheid 2.413 keer gelezen

VEGHEL | Wouter van der Linden uit Veghel werd in 2020 geconfronteerd met een ongeneeslijke hersentumor. “Tijdens mijn behandeltraject van twee jaar heeft wandelen mij erg geholpen in mijn herstel”, vertelt Wouter. “Ik voel me nu weer fit genoeg om de uitdaging van de Alpe d’HuZes aan te gaan en zo bij te dragen aan onderzoek tegen kanker.”

Doel van de behandeling was om zoveel mogelijk van de tumor te verwijderen. “Ik heb twee operaties, bestraling en chemo achter de rug”, vertelt Wouter. “Volledige verwijdering is helaas (nog) niet mogelijk.” Om zoveel mogelijk geld in te zamelen gaat Wouter samen met zijn team Gebruik je Hersens wandelend de Alpe d’Huez te beklimmen. “Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die met deze vreselijke ziekte te maken heeft. Ons doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Hopelijk kunnen we zo in de toekmost steeds meer mensen met deze vervelende ziekte helpen!”, aldus Wouter. 


Wouter van der Linden samen met zijn familie.

Hij vervolgt: “Om ons doel te bereiken, hebben wij twee acties georganiseerd. In samenwerking met Bakkerij Bekkers hebben we een worstenbroodjesactie opgezet.” Vandaag, 31 januari, is de laatste dag dat je 10 worstenbroodjes voor 17 euro kan bestellen door een bericht te sturen naar 06 51 39 85 30. De worstenbroodjes zijn op dinsdag 6 februari op te halen aan de Nertseweide 9 in Veghel. Wouter vervolgt: “Daarnaast organiseren we een wandeltocht van 10 kilometer op zondag 18 februari.”

Deelname kost 5 euro, inschrijven kan nog tot 15 februari door een bericht te sturen naar het eerdergenoemde telefoonnummer. Direct doneren kan via: www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/gebruikjehersens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant