Het Bierkade Festival wordt voor vijfde keer gehouden.
Het Bierkade Festival wordt voor vijfde keer gehouden. Foto:

Nieuwe editie Bierkade Festival: bezoek het ‘walhalla’ voor bierliefhebbers

Algemeen 1.915 keer gelezen

VEGHEL | Een nieuwe editie van Bierkade Festival staat gepland en de kaartverkoop ervan is begonnen. De Koekbouw op de Noordkade in Veghel is op zondag 24 maart wederom het ‘Walhalla’, ofwel een ‘bierhemel’ voor echte bierliefhebbers. 

Tijdens dit bierfestival, dat voor de vijfde keer plaatsvindt, kunnen bezoekers aan een zestig meter lange bar genieten van meer dan honderd ambachtelijke speciaalbieren. Regionale, landelijke en buitenlandse bierbrouwerijen komen deze dag samen. Daaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt Bierkade Festival een gevarieerd programma aan met lekkere livemuziek en heerlijke bierbites uit de Proeffabriek.

Bob
Voor iedere bierliefhebber is er wel wat wils. Liefhebbers van ‘hopperige’ biertjes kunnen hun draai vinden bij een ruime selectie aan verschillende IPA’s. Toch meer fan van biertjes waarin de hop vrij licht is? Probeer dan de tripels. Ook voor de Bob en de alcoholvrije genieters is een selectie aan alcoholarme en alcoholvrije bieren beschikbaar.
Kun je nog niet kiezen? Laat je dan verrassen op 24 maart. Bezoekers krijgen bij het kopen van een ticket niet alleen toegang tot het gezellige bierfestival, maar ook een limited edition Bierkade 2024 proefglas én twee munten voor speciale bieren naar keuze.

Tickets voor het festival zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar via www.bierkadefestival.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant