De nieuwe vestiging vergroot het servicegebied van Lunenburg naar Meierijstad
De nieuwe vestiging vergroot het servicegebied van Lunenburg naar Meierijstad Foto:

Elektrospecialist Lunenburg opent gloednieuwe winkel in voormalig BCC-filiaal Veghel

Algemeen 7.522 keer gelezen

VEGHEL | Elektrospecialist Lunenburg kondigt met trots de opening aan van een nieuwe winkel aan de Poort van Veghel op 1 maart van het komende jaar. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal voor de oer-Brabantse elektrovakhandel, die in het noorden van Brabant bekend staat om zijn voortreffelijke service. De nieuwe vestiging vergroot het servicegebied van Lunenburg naar Meierijstad, gevestigd in het voormalige pand van BCC.

Om de klanten op de vertrouwde Lunenburg-manier te bedienen, zullen zij kunnen rekenen op het deskundige advies van een team ervaren verkoopadviseurs, waaronder acht enthousiaste verkopers die eerder werkzaam waren bij BCC. Lunenburg zet in de regio Meierij ook een eigen monteursteam en bezorgersteam in, wat de garantie biedt voor de hoge Lunenburg-service. Het assortiment van de Lunenburg-winkel in Veghel omvat onder andere was- en droogapparaten, koel- en vriesapparaten, tv en audio, keukeninbouwapparaten, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging en klimaatbehandeling. Bovendien wordt de winkel in Veghel gemodelleerd naar de grootse belevingswinkel van Lunenburg in Nuland.

Elektrospecialist Lunenburg kijkt ernaar uit om zijn aanwezigheid in Meierijstad te versterken en heet alle klanten van harte welkom in de nieuwe winkel, waar hoogwaardige producten en uitstekende service hand in hand gaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant