Afbeelding
Foto:

Luisterlijn dringend op zoek naar vrijwilligers

Algemeen 1.051 keer gelezen

REGIO | Regio Den Bosch is dringend op zoek naar vrijwilligers voor de Luisterlijn. Op dinsdag 29 augustus is er van 14.00 tot 16.00 uur een informatiebijeenkomst.

Dag en nacht bieden vrijwilligers van de Luisterlijn een luisterend oor aan mensen met pijn, verdriet of zorgen. Via telefoon, chat en e-mail. Het aantal oproepen neemt toe. In Den Bosch wordt daarom hard gezocht naar meer vrijwilligers. Eind september start een training om nieuwe vrijwilligers op te leiden.
De Luisterlijn ontvangt meer oproepen dan ooit. In 2022 voerden de vrijwilligers van de Luisterlijn meer dan 350.000 gesprekken. De Luisterlijn Den Bosch is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Luisterend oor
Wil jij meer weten over het vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn? Op dinsdag 29 augustus van 14.00 tot 16.00 uur is er een informatiebijeenkomst in Den Bosch.
De Luisterlijn Den Bosch start eind september 2023 met een training en maakt graag kennis met nieuwe vrijwilligers die daaraan mee willen doen. Je leert gespreks- en luistervaardigheden om een luisterend oor te kunnen bieden via telefoon en chat. Kun jij goed luisteren en heb je interesse? Kijk dan op: www.deluisterlijn.nl/vrijwilligerswerk en meld je aan via ik wil helpen/vrijwilliger worden. Daar vind je ook meer informatie over de training en begeleiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant