Jubilarissen Bouwbedrijf van de Ven in het zonnetje gezet.
Jubilarissen Bouwbedrijf van de Ven in het zonnetje gezet.

Bouwbedrijf van de Ven huldigt drie bijzondere jubilarissen

Algemeen 4.031 keer gelezen

VEGHEL | Bouwbedrijf van de Ven heeft op vrijdag 2 juni drie medewerkers gehuldigd vanwege het bereiken van hun jubilea. Samen zijn de drie heren maar liefst 105 jaar in dienst van het Veghelse familiebedrijf.

Bij Bouwbedrijf van de Ven zijn ze wel bekend met lange dienstverbanden. Vorig jaar, toen corona het weer toeliet, werden adjunct-directeur Frank Smits (25 jaar), projectleider Ad van der Linden (25 jaar) en timmerman Gert Jan Nuijen (25 jaar) al uitgebreid gehuldigd tijdens een receptie in restaurant Wittern op de Noordkade. 

Geweldige mijlpaal
Afgelopen vrijdag werden hoofd timmerfabriek en familielid Bart van de Ven (40 jaar), hoofd bedrijfsgebouwen Kees Fransen (25 jaar) en restauratie medewerker André Smits (40 jaar) op de eigen bedrijfslocatie aan de Erpseweg in Veghel in het zonnetje gezet. Naast familie, vrienden en collega’s van de jubilarissen waren ook de zakelijke relaties in groten getale aanwezig om het drietal te feliciteren met deze geweldige mijlpaal. Tijdens de feestavond werden de jubilarissen toegesproken door een zichtbaar trotse algemeen directeur Frank van de Ven. Bouwbedrijf van de Ven is met recht een echt familiebedrijf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant