De politie is druk bezig met het onderzoek.
De politie is druk bezig met het onderzoek.
UPDATE

Overleden vrouw aangetroffen in woning in Veghel, verdachte aangehouden

112 30.505 keer gelezen

VEGHEL | In de Leeuwenbekstraat in Veghel is woensdag rond 09.30 uur een overleden vrouw aangetroffen. De politie heeft een man aangehouden, volgens buurtbewoners zou het om de zoon van het slachtoffer gaan. De straat is afgezet. Forensische opsporing ter plaatse met vier bussen en doet uitgebreid onderzoek. Volgens de politie is het slachtoffer om het leven gekomen door een geweldsmisdrijf.

“Het overleden slachtoffer is een vrouw. Ze is door een geweldsmisdrijf om het leven gekomen. De verdachte is een man. Op dit moment doen we volop sporen - en buurtonderzoek om duidelijk te krijgen wat zich afspeelde in de woning aan de Leeuwenbekstraat”, meldt de politie. Over de identiteit van het slachtoffer en de verdachte wil de politie nog niks zeggen. Een omwonende laat weten dat er vaker politie is geweest bij de betreffende woning.

Hulp
Volgens buurtbewoners zouden zowel de vrouw als de dader, haar zoon, kampen met psychische problemen. De zoon is onlangs vertrokken naar Turkije, zodat het niet zou escaleren. Bij terugkomst in Nederland is dat alsnog gebeurd. Hij zou al langer in onmin leven met zijn moeder. Zo zou de vrouw uit voorzorg aan de voor- en achterkant van haar woning camera’s hebben laten plaatsen.
Volgens familie is er door het slachtoffer al eerder om hulp gevraagd, daar is echter niks van terechtgekomen.


Een van de geplaatste camera’s.

“Voor nu kan ik dat niet bevestigen c.q. ontkennen. Wij komen later met een persbericht”, aldus een politiewoordvoerder.

Download vandaag nog Klik Veghel vanuit de App Store of Play Store om op de hoogte te blijven, geïnformeerd te worden en verbonden te blijven met de wereld om je heen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Voor de woning wordt een tent geplaatst voor onderzoek.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant