Afbeelding

Travelcenter de Wit is het beste Reisbureau van Noord-Brabant

Zakelijk 938 keer gelezen

VEGHEL | Elk jaar wordt de verkiezing voor het beste Reisbureau van het Jaar georganiseerd door TravMagazine in samenwerking met vele partners uit de reiswereld. In 2015 is Travelcenter de Wit verkozen tot het beste Reisbureau van Nederland en in 2016 hebben zij uit sportiviteit niet deelgenomen aan de verkiezing. Des te meer willen zij dit jaar weer de landelijke titel bemachtigen. Het Veghelse Travelcenter maakt kans op deze landelijke titel, want ze zijn verkozen tot provinciewinnaar.

De twaalf provinciewinnaars van de verkiezing Reisbureau van het Jaar zijn bekend. Elk winnend reiskantoor kreeg een verrassingsbezoek van één van de sponsoren, met naast het heugelijke nieuws een slagroomtaart. De winnaars gaan op 2 maart op Kanjerreis naar Malta en mogen op 19 april nog een keer op reis naar het altijd zonnige Aruba. Op 11 mei verschijnen zij nog één laatste keer voor de eindjury. En later in de maand volgt de bekendmaking van het beste Reisbureau van het Jaar 2017 op het gala. Waar en wanneer? Dat houdt de organisatie nog even als verrassing.
Provinciewinnaars: Travelcenter de Wit (Veghel), TUI Terneuzen (Terneuzen), TUI Nijkerk (Nijkerk), VakantieXperts Vries (Vries), TUI Hellevoetsluis (Hellevoetsluis), D-Reizen Volendam (Volendam), Reisburo Klooster Reizen (Groningen), VakantieXperts Bilthoven (Bilthoven), Reisbureau Vice Versa (Venray), Reisburo Franeker (Franeker), TUI Oldenzaal (Oldenzaal) en TUI Zeewolde (Zeewolde).

Uit de krant

Uit de krant