Afbeelding
Foto:

Werkzaamheden aan de Heuvel verzet, bord klopt niet

Algemeen 1.377 keer gelezen

VEGHEL | Aan de Heuvel in Veghel zijn vanaf maandag 20 maart tot en met vrijdag 21 april werkzaamheden gepland. Er wordt een nieuwe waterleiding aangelegd en nieuwe bestrating in de vorm van klinkers. Vanwege deze werkzaamheden is de weg afgesloten vanaf Heuvel 28 tot aan Heuvel 31. De toegang naar Bouwbedrijf van de Ven blijft mogelijk. Het bord langs de weg klopt dus niet. De gemeente laat weten dat dit aangepast gaat worden.

De werkzaamheden zouden eerst maandag 13 maart starten. “Afgelopen vrijdag is besloten dat het werk een week wordt opgeschoven, dit omdat een werk aan de overzijde aan de Eeuwsels nog niet was afgerond. Het werk aan de overzijde is onderdeel van de omleidingsroute voor het fietsverkeer, vandaar. Dus de werkzaamheden starten maandag 20 maart en eindigen op 21 april”, laat een gemeentewoordvoerder weten.

Brief
Er is een omleiding ingesteld op Erpseweg via de rotonde Van Speijkstraat/Heuvel. De bewoners van de Heuvel en het Melven zijn via een brief geïnformeerd. Voor meer informatie kan men terecht bij Brabant Water. Neem contact op met Arie van der Plas via: 0615953417 of mail naar arie.van.der.plas@brabantwater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant