Ladies Feel Good Sunday met Chantal van Gastel
Ladies Feel Good Sunday met Chantal van Gastel Foto: Chantal van Gastel

Ladies Feel Good Sunday met Chantal van Gastel

zondag 26 mei 2024 14:00 tot 16:00

Meierijstad - De tuin van Bibliotheek Veghel ligt op zondagmiddag 26 mei voor heel even aan de Seine. Dan komt feelgoodschrijfster Chantal van Gastel vertellen over haar nieuwste roman ‘Nu we hier toch zijn’, die zich deels afspeelt in Parijs, stad van de liefde. Natuurlijk komen ook haar boekverfilmingen en de samenwerking met haar zus Priscilla aan bod. Genoeg stof om over te praten op deze feelgoodmiddag die onderdeel is van de reeks ‘Tussen de Regels’.

Over Chantal
In 2008 veroverde Chantal van Gastel met ‘Zwaar Verliefd!’ de harten van een groot publiek. Daarna verscheen bestseller op bestseller. Geen wonder, want met haar warme schrijverstoon weet ze de lezer te betoveren. Daarnaast gebruikt ze thema’s als liefde, vriendschap, verlies en eigenzinnigheid om een wereld te creëren die net een beetje mooier is. Een plek waar lezers graag zo lang mogelijk willen verblijven.

Over Ladies Feel Good Sunday
Als je de wereld van Chantal wilt meemaken, dan kan dat op zondag 26 mei, bij mooi weer in de tuin van Bibliotheek Veghel. Haar verhaal wordt omlijst met Franse accordeonmuziek. Houd je van wijn? Dan mag je wat proeven bij de Wijndivas. Natuurlijk is boekhandel Schellen er ook met Chantals boeken, waar ze met liefde haar handtekening in zet. Zo kun je ondertussen ook nog even persoonlijk met haar praten.


Kaarten
Kaarten voor deze feelgoodmiddag (moederdagtip!) zijn € 10,-. Ben je lid van de Bibliotheek of heb je een geldige CJP-pas? Dan betaal je € 7,50. Je kunt de kaarten bestellen via nobb.op-shop.nl of bij een van onze vestigingen. De deuren gaan open om 13.30 uur en sluiten weer om 16.00 uur.

Locatie