Afbeelding
Foto: rechtenvrij

LEZING ‘ELECTROCULTUUR, HEILIGE GEOMETRIE & HENNEP’ door HANS KAMPERMAN

zondag 10 december 2023 13:30 tot 16:00

Hans Kamperman is een veelzijdige man. Zo heeft hij veel kennis over hennep, electrocultuur, heilige geometrie, vrije energie, voeding, gezondheid en heeft hij een duidelijke eigen visie op de nieuwe samenleving. In deze lezing zal Hans ons informeren over hennep, electrocultuur en de heilige geometrie.

In het 1e gedeelte neemt Hans ons mee in de wereld van de hennep. Hans ziet in de hennepplant de meest krachtige en veelzijdige plant op aarde! Voor de gezondheid van mens en dier, industrie en natuur. Hennep is één van de duurzaamste gewassen ter wereld. Het kan overal ter wereld groeien, zonder de hulp van pesticiden, insecticiden, kunstmest of andere chemische middelen.

In het 2e deel van de lezing zal hij ingaan op elektrocultuur en magnetocultuur in de moestuin, de heilige geometrie, solfege-frequenties, hoe de SHE-symbolen onze levensenergie (Boviswaarde) kunnen verhogen en ons daarmee beschermd tegen invloeden die onze levensenergie omlaag haalt en meer.  Hans werkt zelf met Heilige Geometrie en electrocultuur. Zo heeft hij een piramide over zijn groentetuin gezet met verbluffende groei van de planten.

Info of aanmelden: lezingenschijndel@gmail.com