Achilles'29 heeft Lucien Roeffen aangesteld als trainer.
Achilles'29 heeft Lucien Roeffen aangesteld als trainer. Foto: Achilles'29

Achilles’29 stelt Cuijkenaar Lucien Roeffen aan als hoofdtrainer

Voetbal 3.738 keer gelezen

GROESBEEK/CUIJK | Lucien Roeffen maakt het seizoen af als hoofdcoach van Achilles’29. De oefenmeester uit Cuijk zal deze functie combineren met het hoofdtrainerschap bij HBV Beers.

Pjotr van der Horst, voorzitter van Achilles, laat op de officiële website van de Groesbeekse tweedeklasser weten: “We zijn Lucien dankbaar dat hij op zo’n korte termijn wil instappen. Hij gaat per direct aan de slag. Samen met de staf en de spelers wacht er een enorme uitdaging: het maximale uit de nacompetitie halen. Namens alle leden, supporters en sponsors wens ik Lucien veel succes de komende weken.”

Enorme uitdaging
Roeffen, die na de zomer aan de slag gaat bij Achates en in Groesbeek de ontslagen Patrick Pothuizen opvolgt, is in zijn nopjes met zijn aanstelling: “Achilles is één van de meest aansprekende clubs uit onze regio en hoort wat mij betreft echt op een hoger niveau thuis. Ik vind het een enorme uitdaging om samen met mijn staf en de spelers de periodetitel te verzilveren. We gaan alles op alles zetten om weer het Achilles van de eerste periode te zijn. Ik kijk er naar uit om op De Heikant aan de slag te gaan.”
Met zijn aanstelling maakt Roeffen dubbele kans op promotie. Zowel Achilles’29 als HBV Beers heeft een periodetitel op zak en mag dus deelnemen aan de nacompetitie. Roeffen, die eerder onder meer werkzaam was bij SIOL, Avesteyn, Juliana Mill en Olympia’18, bekleedt het hoofdtrainerschap tot de zomer. Dan wordt hij op De Heikant opgevolgd door Rob Bouman.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant