UDI’19 bekerde afgelopen donderdagavond door ten koste van derdeklasser Margriet.
UDI’19 bekerde afgelopen donderdagavond door ten koste van derdeklasser Margriet. Foto: Jeroen Engelen

Halve finales KNVB-districtsbeker op donderdag 18 april

Voetbal 1.868 keer gelezen

SCHAIJK/WEERT | De halve finales van de KNVB-districtsbeker vinden plaats op donderdagavond 18 april. DAW Schaijk neemt het daarin op tegen EVV Echt, UDI’19/CSU maakt de reis naar SV Laar in Weert.

DAW schakelde Paasmaandag ZSV uit en mag het nu opnemen tegen EVV Echt, dat uitkomt in de vierde divisie C. De Limburgers reizen als favoriet af naar sportpark Den Heuvel in Schaijk, maar de oranjehemden stuntten eerder al tegen Wittenhorst. Ook in de competitie draait de ploeg van trainer Rob van de Ven crescendo met een derde plaats in de tweede klasse E.
UDI’19/CSU hoopt voor het eerst sinds 2016 weer de finale van de districtsbeker te halen. Er zal dan gewonnen moeten worden bij tweedeklasser SV Laar, dat tot op heden een redelijk gemakkelijke loting kende en nog geen tegenstanders uit de eerste klasse of vierde divisie trof. De Udenaren, die nog nooit in de clubhistorie de districtsbeker wonnen, zijn als vierde divisieclub logischerwijs favoriet voor het duel in Weert.

Finale op 9 mei
Zowel SV Laar-UDI’19/CSU als DAW Schaijk-EVV Echt wordt gespeeld op donderdag 18 april om 20.15 uur. Alle vier de halve finalisten zijn al zeker van deelname aan de landelijke KNVB-beker in het seizoen 2024-2025. De finale is op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant