VOW in de aanval tegen SCMH (archieffoto)
VOW in de aanval tegen SCMH (archieffoto) Foto: Arno Korsten

4I: VOW haalt uit tegen machteloos FC Schadewijk; Hattrick Jelle Bosch

Voetbal 657 keer gelezen

Zijtaart | VOW speelde deze zondag een wedstrijd vooruit omdat op 7 april 2024 de Mudrun in Zijtaart het gebruik van het sportpark vereist. FC Schadewijk kwam op bezoek maar zij legden VOW geen strobreed in de weg: Met een dikke 7-0 nederlaag konden de Ossenaren huiswaarts.

Na vorige week met 0-5 thuis verloren te hebben van SCMH nu opnieuw dus een dikke nederlaag voor de ploeg van Eric Quekel. “Het grootste probleem is dat we op dit moment moeilijk tot scoren komen, het collectief en de teamgeest zullen dit seizoen uiterst belangrijk zijn om punten te behalen” aldus Quekel. “Ook gaan de kopjes te snel hangen als er een of twee tegendoelpunten vallen, en dan krijg je zo’n uitslag” besluit een teleurgestelde maar realistische Quekel. 

VOW in opbouw
Bij VOW was de stemming uiteraard opperbest met deze zevenklapper. Trainer Arno Methorst was van mening dat VOW vanaf minuut 1 het spel dicteerde, kort op de man zat en zo FC Schadewijk geen moment de illusie gaf dat er wat te halen was. Toch duurde het een klein half uur voor de 1-0 viel. “Soms is het spel nog wat slordig en kan de passing nog wat beter, maar met zes andere spelers in vergelijking met vorig seizoen zijn we nog een team in opbouw” aldus Methorst. Het was Teun Vlassak die met een afstandsschot de 1-0 maakte. Ongelukkig voor FC Schadewijk werd een minuut later een voorzet van Guus van de Crommert van VOW door een verdediger van de Osse ploeg in eigen doel gewerkt en was het direct al 2-0. Stef van Berlo was vijf minuten later met een vrije trap verantwoordelijk voor de 3-0. en nog voor rust werd het 4-0 door Jelle Bosch.

Hattrick Jelle Bosch
De tweede helft was de spanning natuurlijk helemaal verdwenen. VOW voetbalde de wedstrijd op een volwassen manier uit. Jelle Bosch had er nog wel zin in en had naast 2 doelpunten ook nog een assist voor Luc Brugmans in huis. Een mooie hattrick, 7 doelpunten en de nul gehouden, een perfecte zondag voor VOW is de conclusie.

Stand:
1. Avesteyn 4-12
2. WEC 4-9
3. SSA VESTA’19 4-7
4. FC Uden 4-7
5. Mariahout 4-6
6. Herpinia 4-6
7. VOW 5-5
8. FC de Rakt 4-5
9. SCMH 4-4
10. FC Schadewijk 5-4
11. Cito 4-2
12. Boskant 4-1

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant