Foto: website RKVV Erp.
Foto: website RKVV Erp.
CORONAVIRUS

Erelid RKVV Erp overleden

Voetbal Coronavirus 8.175 keer gelezen

ERP | Erelid van RKVV Erp Ad de Groot is op maandag 16 maart overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Ad is binnen de Erpse voetbalclub bij velen beter bekend als Bobby.

Bobby was een op en top 'Blauwwitter'. Als voetballer speelde hij menig wedstrijd binnen de selectie van Erp. Eerst als keeper en later als voetballer. Na zijn actieve voetbaljaren was hij jarenlang leider van Erp 2 en Erp 1. Menig voetballer doorliep onder leiding van Bobby de Erpse voetbalschool en werd klaar gemaakt voor het echte werk in Erp 1. "Ad was iemand die niet graag op de voorgrond trad. In zijn meningen was hij recht door zee. Zonder terughoudendheid gaf hij aan hoe hij ergens over dacht. Talent herkende hij direct in een voetballer en ontwikkelde dit tot een hoger niveau. Menig kampioenschap vierde hij met Erp 2", schrijft de Erpse voetbalclub op haar website. 

Erelid
Voor zijn vele verdiensten werd 'Bobby' benoemd tot erelid van RKVV Erp. De laatste jaren was hij lid van de maandagochtendploeg. Op donderdagavond legde hij graag een kaartje en op zondag was hij een vaste supporter bij wedstrijden van Erp 1. "Zijn teruglopende gezondheid leidde er toe dat hij steeds minder aanwezig kon zijn bij zijn zo geliefde voetbalvereniging. Bobby was een echt kind van de club. Wij wensen zijn vrouw Nel, kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij dit zo dierbare verlies", besluit het bestuur van RKVV Erp.

Uit de krant

Uit de krant