Afbeelding
Foto's: Riny Klaasen.

Geel-Zwart vergeet zicht te belonen en leidt onnodige verliespartij in Weert

Overige sport 316 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 reisde zondag af naar Limburg om daar de altijd lastige uitwedstrijd tegen Weert Dames 1 te spelen. Weert is nog niet zeker van handhaving, dus ze waren gebrand op een resultaat. De Veghelse dames gingen onnodig met 2-0 ten onder. 

Geel-Zwart had in de beginfase het meeste balbezit, maar de eerste kansen waren voor de thuisploeg. Daarna draaide alles om. Geel-Zwart werd beter en creëerde een aantal kansen. Doelpunten bleven echter uit. Beide ploegen gingen met een 0-0 stand de rust in. 

Het derde kwart was gelijk voor Geel-Zwart Dames 1 met een grote kans. De dames van Geel-Zwart wisten zichzelf niet te belonen en Weert profiteerde hier optimaal van. De thuisploeg kwam uit het niets op een 1-0 voorsprong. Het spelbeeld bleef hetzelfde, het goede spel met daarbij de kansen waren voor Geel-Zwart maar er werd niet gescoord.

Uiteindelijk wist Weert via een strafcorner de voorsprong te verdubbelen. Dit gebeurde in de laatste minuten van de wedstrijd. Daardoor liep Geel-Zwart tegen een onnodige 2-0 nederlaag aan. De Veghelse hockeysters mogen tevreden zijn over de manier van spelen, maar ze vergaten zichzelf te belonen. Komende week staat de een-na-laatste thuiswedstrijd op het programma, Oirschot Dames 1 komt dan op bezoek.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant