Van Grinsven en Hamstra pakken een zwaarbevochten punt.
Van Grinsven en Hamstra pakken een zwaarbevochten punt.

Ondanks nederlaag blijft TTCV hoopvol

Overige sport 254 keer gelezen

VEGHEL | Tegen het sterke SKF uit Veenendaal was een verlies ingecalculeerd. Echter was de10-3 nederlaag voor TTCV uit Veghel wel even schrikken. De afwezigheid van Gerald van Berkel was een flinke aderlating. Zijn vervanger Ronald van Grootel kon het vaak lange tijd bijbenen maar moest zijn meerdere erkennen in de zeer geroutineerde tegenstanders die allemaal jarenlang op landelijk niveau spelen. 

Verder ontbrak het Alexandra Cano, Daan Hamstra en Maarten van Grinsven aan het beetje geluk om twee of drie extra punten in Veghels voordeel te laten uitvallen. Nadat alle enkelwedstrijden waren afgewerkt stonden er slechts twee punten voor TTCV op het scorebord. Het moet gezegd worden dat het de Veghelse tafeltennissers niet aan strijdlust ontbrak. In het afsluitend dubbelspel bleef het duo Hamstra en Van Grinsven met goed geconcentreerd en slim spel hun tegenstanders de baas.

Directe concurrent
Omdat directe concurrent Bossche Never Despair op voldoende afstand blijft (negen punten), zijn nog een paar punten nodig om ook na de zomer weer in de landelijke Derde Divisie uit te komen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant