Afbeelding
Foto:

Korfrakkers 2 en B1 boeken mooie successen

Overige sport 674 keer gelezen

ERP | De zaalfinale voor Korfrakkers 2 (Reserve Topklasse) en Korfrakkers B1 (Hoofdklasse B) stond afgelopen zaterdag op het programma. In dit absolute hoogtepunt van het seizoen grepen beide Erpse teams de winst.

Op de volle oranje gekleurde tribune, waar de grote nieuwe vlaggen uitbundig wapperden, waren de supporters er al ruim voor de wedstrijd klaar voor. De B1 beet het spits af om 17.00 uur en de dames maakten het spannend. Je kon zien dat sommige al ervaring hadden in het spelen van finales en ze zich niet gek lieten maken door de entourage en tegenstander. Voor sommige was het echter allemaal nieuw en dus even wennen.
Na een 6-4 ruststand werd de tweede helft een echte thriller, maar kort voor tijd werd een marge van twee doelpunten bereikt en dus deed het laatste tegendoelpunt van Vios/Spes er niet meer toe. De ontlading bij Korfrakkers B1 was na het laatste fluitsignaal enorm. Een topprestaties van de meiden van coaches Evie Beekmans en Kim Steenbakkers.

Korfrakkers 2
Daarna was het de beurt aan Korfrakkers 2. Zij begonnen als favoriet aan de finale, maar tegenstander Melderslo bood prima tegenstand. Na rust werd de marge ten faveure van de Korfrakkers steeds groter. Het feest barstte helemaal los toen de scheidsrechter affloot. Korfrakkers 2 sloot het seizoen op deze manier in stijl af.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant