Succes in het dubbelspel voor Cano en Hamstra.
Succes in het dubbelspel voor Cano en Hamstra.

TTCV blijft op koers voor handhaving na belangrijke overwinning

Overige sport 257 keer gelezen

VEGHEL | Het lijkt erop dat het behoud van een plek in de nationale competitie alleszins realistisch is voor TTCV uit Veghel. In de achterliggende weken werden voldoende punten binnen gehaald om uit de degradatiezone te blijven. 

Ook afgelopen zaterdag liet TTCV zien dat zij met recht een plek verdient tussen de betere teams in de Derde Divisie. In Sint Willebrord kon de nummer laatst The Back Hands de Veghelaren nog redelijk bijbenen. Maar in het laatste blok sloeg TTCV op straffe wijze toe waarmee de 8-5 overwinning zeker werd gesteld.

Alle spelers hadden een gelijk aandeel in de winst. Doorslaggevend in de eindfase was de onverzettelijkheid waarmee Gerald van Berkel en Alexandra Cano die de winstpunten naar zich toe trokken. Toen laatstgenoemde in het afsluitend dubbelspel, samen met Daan Hamstra, na een zinderend verloop ook dat punt voor TTCV scoorde, kon met gerust hart de thuisreis worden aangevat.

Voor dit najaar staan nog drie wedstrijden op het programma. Als eerste komt volgende week TTV Alexandria ’66 uit Rotterdam op bezoek. In de vorm van en met de strijdlust van de laatste wedstrijden mag een goed resultaat met vertrouwen tegemoet worden gezien. De volgende wedstrijd is op zaterdag 6 april om 14.30 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA-Sportpark.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant