Afbeelding

Cherique Hutten bezorgt Geel-Zwart drie punten tegen buren uit Uden

Overige sport 598 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 versloeg afgelopen zondag de buren uit Uden met 1-2. In een felle wedstrijd werd Cherique Hutten de matchwinner.

Geel-Zwart begon matig aan de wedstrijd. Van het goede spel van de afgelopen weken was weinig terug te zien en de dames vonden elkaar moeilijk. Dit resulteerde in een 1-0 achterstand na een geslaagde cornervariant van de thuisploeg. Met deze stand gingen de twee ploegen de rust in. 

Feller
Geel-Zwart wist dat er een tandje bij moest en kwam een stuk feller de kleedkamer uit. In het derde kwart kon Julie van Roosmalen met een tip-in op een harde bal van Anne Biemans de stand gelijk trekken. De Veghelse hockeysters kwamen steeds beter in de wedstrijd en gingen op zoek naar de verlossende 1-2.
In het laatste kwart kon Cherique Hutten na een mooi uitgespeelde aanval op aangeven van Sophie van Mourik Broekman de 1-2 binnen tikken. De wedstrijd werd vervolgens vakkundig uit gehockeyd en zodoende nam Geel-Zwart de drie punten mee naar Veghel.

Silver Cup
De eerstvolgende wedstrijd, voor de Silver Cup, staat gepland op vrijdag 5 april. In het zelfde weekend speelt Geel-Zwart op zondag 7 april thuis tegen QZ Dames 1. Dit is weer voor de reguliere competitie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant