Afbeelding

Extreem zwak Skunk roemloos ten onder in Brabantse derby, dames doen goede zaken

Overige sport 339 keer gelezen

VEGHEL | Skunk Heren 1 heeft zaterdag roemloos verloren van Donki Sjot uit Den Dungen. In eigen huis werd het 0-3.

Wat misschien wel de leukste wedstrijd van het seizoen had moeten zijn, werd een afgang. Met 20-25, een schamele 10-25 en 23-25 had Skunk weinig te vertellen tegen de mannen uit Den Dungen.
Door deze nederlaag stijgt Donki Sjot naar de negende plek en staat Skunk tiende. Terwijl de andere teams nog een aantal keer aan de bak moeten, heeft Skunk nog maar één wedstrijd op het programma. Op 13 april speelt het Veghelse team haar afsluitingswedstrijd in de Bunders tegen Taurus uit Houten.

Dames
De dames van Skunk deden het afgelopen weekend een stuk beter. De eerste set werd nog met 20-25 verloren, maar daarna begon het beter te draaien aan Veghelse zijde.
Skunk gaf wat extra gas en liet tegenstander Landgraaf niet meer in het spel komen. Skunk had het betere spel en Landgraaf kwam er niet meer aan te pas. Met twee keer 25-15 en 25-12 werd de wedstrijd gewonnen door Skunk Dames 1.
De overwinning voelt extra goed door de uitslagen van de andere teams in de competitie, door verlies van Polaris schuift Dames 1 op naar de vierde plek. Skunk kan met een goed gevoel het paasweekend in. Na dit vrije weekend staat de wedstrijd op 6 april tegen Weert op het programma. Met nog tweewedstrijden te gaan begint een spannend einde van de competitie. Kan Skunk de vierde plek vasthouden dan speelt het voor promotie naar de Tweede Divisie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant