Afbeelding

Skunk pakt sensationele driepunter in Brabants onderonsje, fouten nekken de dames

Overige sport 406 keer gelezen

VEGHEL | Skunk Heren 1 heeft afgelopen zaterdag een sensationele driepunter in de wacht gesleept. In sporthal De Bunders werd er met 3-2 gewonnen van Volley uit Tilburg.

Op zaterdag mochten de mannen wederom eerst genieten van een uitgelopen wedstrijd van het beloftenelftal. Na een vlugge warming-up ging Skunk vol bravoure van start. Met hard werken gingen de meeste punten naar Skunk. De eerste set ging met 25-22 naar de thuisploeg.

Ook in de tweede set was Skunk goed bij de les. De gasten uit Tilburg hadden geen antwoord op het spel van de thuisploeg. Onder leiding van een koelbloedige, ijzersterke invalbeurt van Robbert de Waal trok Skunk deze set met 25-17 naar zich toe.

In set drie ging het wat minder soepel voor de Veghelse volleyballers. Skunk kwam er passend niet meer uit en aan de andere kant van het net kreeg de tegenstander langzaam wat meer zelfvertrouwen. Zonder al te veel moeite won Volley Tilburg met 20-25, de wedstrijd lag weer open.

In een spannende vierde set trok Skunk uiteindelijk aan het langste eind. De 3-1 winst werd na een gigantische ontlading bij de spelers van Skunk uitgebreid gevierd.

Carnaval of niet? Skunk moet komende zaterdag om 20.00 uur gewoon aan de bak. De lange Veghelse mannen spelen dan in Capelle aan de IJssel tegen lantaarndrager VCN.

Teveel fouten nekken dames van Skunk
De dames van Skunk hebben zaterdag met 3-1 verloren van Set-up. Daarmee is de kans om dichterbij de top drie te komen verkeken. Skunk Dames 1 zakt naar een zesde plek op de ranglijst en zal na de carnavalsvakantie flink aan de bak moeten om hier verandering in te brengen. De eerstvolgende wedstrijd is 24 februari om 16.00 uur in St Anthonis tegen Activia Dames 4.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant