Het winnende team bestaat uit Berry Franssen, Joris Maas, Alain Vandersteen en Chris Schele.
Het winnende team bestaat uit Berry Franssen, Joris Maas, Alain Vandersteen en Chris Schele.

Snookerteam Newdoor Veghel gekroond tot Nederlands bekerkampioen

Overige sport 940 keer gelezen

VEGHEL | In een zinderende finale heeft snookerteam Newdoor Veghel zich tot de trotse winnaar van de KNBB Beker 2023-2024 gekroond. Na een reeks kwalificatiewedstrijden door het jaar heen, mochten de heren op 4 februari de felbegeerde beker in ontvangst nemen.

De weg naar de overwinning was niet zonder uitdagingen. Tijdens de halve finale op de finaledag wist het team met een nipte overwinning van 5-4 te zegevieren over de zesvoudige kampioen, een prestatie van formaat die de kracht en vastberadenheid van het team onderstreept.

Indrukwekkende start
In de finale nam Newdoor Veghel al snel een 3-0 voorsprong, een indrukwekkende start die het fundament legde voor hun uiteindelijke overwinning. Hoewel het nog spannend werd, hield het team stand en verzekerden zij zich van de titel. Dit tot grote vreugde van spelers en supporters.
Het winnende team bestaat uit Berry Franssen, Joris Maas, Alain Vandersteen en Chris Schele. Het samenspel en de individuele talenten zijn doorslaggevend geweest in het behalen van deze prestigieuze titel. “Het is een ongelooflijke eer om deze beker te winnen. We hebben als een team gestreden en elkaar door dik en dun gesteund”, aldus een dolgelukkige Franssen na de overwinning.

Onvergetelijke competitie
Snookerteam Newdoor Veghel speelt zijn thuiswedstrijden in poolcentrum Good Times in Veghel. Het team dankt de organisatie, tegenstanders en hun fans voor een onvergetelijke competitie en kijkt uit naar het verdedigen van de titel in het volgende seizoen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant