Foto van het Para tafeltennistoernooi bij TTCV in Veghel.
Foto van het Para tafeltennistoernooi bij TTCV in Veghel.

Sportraad Meierijstad houdt een Sportcafé

Overige sport 545 keer gelezen

VEGHEL | Sportraad Meierijstad houdt op maandagavond 11 december een Sportfacé in ‘t Spectrum in Schijndel. De avond begint om 19.30 en duurt tot 21.30 uur. De Sportraad nodigt bestuurders van de sportverenigingen in Meierijstad uit om het café te bezoeken.

Tijdens deze bijeenkomst biedt de Sportraad een programma met onderwerpen en thema’s die relevant zijn voor alle lokale sportbestuurders. “Wij praten u bij over recente ontwikkelingen zoals het nieuwe Meierijstads Sportakkoord, de Masterplannen Buitensport en Binnensport en de doorontwikkeling van de Sportraad waarmee we beogen sport en bewegen in Meierijstad te versterken en hoger op de politieke agenda te krijgen”, aldus secretaris Hein Timmermans.

Hoofdthema van deze avond is: Hoe toekomstbestendig is jouw sportvereniging? Voortdurende maatschappelijke ontwikkelingen hebben impact op het verenigingsleven en stellen bestuurders voor meer uitdagingen. Hoe ziet een toekomstbestendige vereniging eruit, wat is hiervoor nodig en welke hulp is er beschikbaar? Allemaal vragen waarop gezamenlijk, onder leiding van Robert Barclay, op interactieve wijze antwoord wordt gegeven.
Na afloop is er nog volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen.

“Wij hopen je op 11 december te mogen ontvangen in ’t Spectrum. Aanmelden kan via een mailtje of appje naar: secretaris@sportraadmeierijstad.nl of 0651548195”, besluit Timmermans.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant