Afbeelding

Geel-Zwart pakt punt in eerste thuiswedstrijd

Overige sport 207 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 speelde afgelopen zondag tegen HCAS dames 1. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

De Veghelse hockeysters begonnen erg sterk aan de wedstrijd. Het spel werd gedomineerd en de druk zat er goed op bij de uitspelende ploeg. Een doelpunt hing in de lucht, maar de openingstreffer bleef uit.
Richting de rust kwamen de bezoekers steeds meer in de wedstrijd. Echter bleef Geel-Zwart zelf ook sterk spelen. Met een 0-0 ruststand begon het derde kwart. Dit kwart was voor de dames uit Asten. Zij namen het initiatief, maar wisten dit niet om te zetten in een voorsprong. Er waren kansen over en weer en in het laatste kwart ging het erom. Een kwart waarin Geel-Zwart verschillende kansen wist te creëren, maar HCAS bleef ook niet geheel ongevaarlijk.
De goals bleven echter uit en beide ploegen bleven over met één punt. Qua spel een grote stap vooruit voor de dames van Geel-Zwart in vergelijking met de seizoenstart. Dat belooft veel goeds aankomende zondag, wanneer de dames afreizen naar Maastricht.

Geel-Zwart
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant