Daan Hamstra opent sterk in de nieuwe competitie.
Daan Hamstra opent sterk in de nieuwe competitie. Foto:

Tafeltennisclub Veghel kent succesvolle start

Overige sport 505 keer gelezen

VEGHEL | TTCV uit Veghel speelde afgelopen zaterdag haar eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. Het trio Daan Hamstra, Alexandra Cano en Gerald van Berkel traden in Limburg een relatief onbekende tegenstander TTV Landgraaf tegemoet. De nog van een knieblessure herstellende Maarten van Grinsven was achtergebleven in Veghel.

Hamstra opende voortvarend met een dikke overwinning in zijn eerste partij. Van Berkel volgde aanvankelijk zijn voorbeeld, maar kreeg last van een spierverrekking waardoor hij zijn openingswedstrijd verloor. Alexandra Cano pakte de draad weer op en zette haar tegenstander simpel opzij. Aan de zijde van Hamstra zorgde zij ook voor winst in het dubbelspel. Daarna ging het helemaal ‘los’ en werden alle verdere partijen in Veghels voordeel beslist. Met uitzondering van de laatste wedstrijd waarin van Berkel teveel last kreeg van zijn blessure.

Koppositie
Met deze 8-2 overwinning kan zaterdag met vertrouwen de volgende tegenstander tegemoet worden getreden. Westa uit Wessem is een geduchte tegenstander. De vraag is dan of TTCV de nieuw verworven koppositie kan handhaven. Zaterdag om 14.30 uur begint de wedstrijd in het Tafeltenniscentrum op het Prins Willem Alexander Sportpark.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant