De padelcommissie van Frisselstein heeft goed nieuws gekregen van de gemeente.
De padelcommissie van Frisselstein heeft goed nieuws gekregen van de gemeente. Foto:

TV Frisselstein lanceert speciale actie en heeft goed nieuws over de komst van padelbanen

Overige sport 2.527 keer gelezen

VEGHEL | Tennisvereniging Frisselstein heeft een speciale actie gelanceerd: Maak kennis met tennis, voor jong en oud! Daarnaast heeft de Veghelse tennisvereniging goed nieuws over de nieuwe padelbanen. De vergunning voor drie banen is namelijk verleend.

Het doel van de actie is om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis. Patrick Groothuis legt uit wat de actie inhoudt. “Iedereen die eens wil proeven aan het tennis kan nu kiezen voor een serie van tien tennislessen plus de hele zomer lang toegang tot ons tennispark voor honderd euro, zonder dat ze lid hoeven te worden. Daarnaast mag ook de rest van het gezin mee komen spelen.” Voor meer informatie kan men mailen naar training.tvfrisselstein@gmail.com.”
Bij de Veghelse tennisvereniging hopen ze op deze manier weer meer mensen enthousiast te maken voor tennis, zowel jong als oud. Groothuis vervolgt: “We zijn een mooie club gerund door vrijwilligers. Bovendien hebben we meerdere gravelbanen. Iets wat in de regio uniek is.”

Drie padelbanen
De padelcommissie kreeg afgelopen week goed nieuws vanuit de gemeente. Thijs Jonkers legt uit: “We hopen op korte termijn te kunnen starten. Vlak na de bouwvak zouden de banen dan gereed moeten zijn.”
Het aanleggen van padelbanen ligt momenteel onder een vergrootglas. Andere verenigingen hebben banen liggen die niet aan de huidige vergunningsregels voldoen. Bij Frisselstein ligt dat anders. “De padelbanen komen te liggen waar nu baan 15 ligt. We leveren één tennisbaan in en krijgen daar drie padelbanen voor terug. Deze optie is goedgekeurd tijdens de laatste ledenvergadering en voldoet aan de eisen van de gemeente”, verzekert Jonkers.

Toekomst
Bij Frisselstein zijn ze blij dat er eindelijk duidelijkheid is: “Met de komst van de padelbanen zijn we klaar voor de toekomst. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om zich aan te melden voor de Maak kennis met tennis, voor jong en oud-actie”, besluit Groothuis.

Meer informatie over de actie van Frisselstein is te vinden op: www.tvfrisselstein.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant