Ad en Michelle de Wit met Doreth Berkvens.
Ad en Michelle de Wit met Doreth Berkvens. Foto:

Travelcenter de Wit uit Veghel breidt uit met overname Reisstudio Trips

Zakelijk 2.869 keer gelezen

VEGHEL | Travelcenter de Wit uit Veghel heeft bekendgemaakt dat ze Reisstudio Trips uit Asten heeft overgenomen. Deze overname markeert een belangrijke uitbreiding voor Travelcenter de Wit.

Reisstudio Trips, gevestigd in het Brabantse Asten, heeft in de afgelopen drie decennia een sterke reputatie opgebouwd. “Wij zijn heel blij dat we dit prachtige kantoor hebben overgenomen. Reisstudio Trips heeft een goed gemotiveerd team en het succes dat Doreth Berkvens met het reisbureau heeft neergezet gaan wij met veel trots voortzetten”, aldus Michelle de Wit, mede-eigenaar van Travelcenter de Wit.

Travelcenter de Wit, met reeds gevestigde reisbureaus in Veghel, Heesch, Rosmalen, Gemert en Uden, ziet de toevoeging van Reisstudio Trips als een waardevolle aanvulling. Klanten van Reisstudio Trips behouden de bekende service en kennis van het bestaande team, nu versterkt met de expertise van Travelcenter de Wit. “Deze overname vergroot niet alleen het assortiment aan reizen, maar ook de lokale aanwezigheid van Travelcenter de Wit in Brabant”, laten ze bij het Veghelse bedrijf weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant