Afbeelding

Een huurwoning in Veghel gezocht?

Zakelijk 3.806 keer gelezen

Het is tegenwoordig een kriem om een huurhuis te vinden. Doordat de prijzen op de Nederlandse woningmarkt gigantisch zijn en door veel starters niet te betalen zijn, voelen veel mensen zich genoodzaakt om te gaan huren. En ook dat zorgt voor hogere prijzen op de huurmarkt. Er zijn gewoon teveel mensen in ons land of te weinig huizen. Ben jij iemand die al tijden op zoek is naar een huurhuis of -kamer, maar lukt het maar niet om een verhuurder te vinden van een woning dat voldoet aan jouw verwachtingen? Dan hebben wij de oplossing: er is een relatief nieuw platform, de website Huurzone, waar je veel makkelijker huurhuizen en kamers vindt dan voorheen. 

- Wat is Huurzone?

Wie zich al een tijdje begeeft op de Nederlandse huizenmarkt, weet wel dat het een doolhof is van allerlei websites, aanbieders, bemiddelaars, makelaars, advertentie- en reclamebladen en ga zo nog maar even door. Het is moeilijk om door de bomen het grotere bos te zien. Laat staan die ene boom (lees: huis) waar jij graag in zou wonen, een huis dat voldoet aan jouw eisen. Het vernieuwende van het platform Huurzone is dat het een neutraal platform. Je kunt er rustig op zoek gaan naar huurhuizen door te scrollen door het aanbod. Natuurlijk zijn er makelaars, advertenties en bemiddelaars, maar het platform werkt daar niet mee samen – elk huis heeft een even grote kans om bij jou naar boven te komen als zoekresultaat. 

Dat zoekresultaat behaal je bij Huurzone vrij eenvoudig door te zoeken naar huizen op met door jou ingestelde criteria. Als je eenmaal een huis hebt gevonden via Huurzone is het heel makkelijk om contact op te nemen met de verhuurder, een afspraak te maken tot bezichtiging en wellicht al iets concreets af te spreken. Je bent volledig vrij om met de verhuurder afspraken te maken los van het platform. Het is een eenvoudige manier om aan een goed huurhuis te komen. 

- Hoe werkt Huurzone?

Je kunt Huurzone wel een beetje vergelijken met een prikbord in de supermarkt, zoals het vroeger ging. Iemand verkoopt een puppy, heeft een oude skelter weg te geven of – waar jij geïnteresseerd in bent - iemand verhuurt een huis. Tegenwoordig gaan dat soort ouderwetse methoden allemaal online en dat heeft veel voordelen. Door een website te hebben zoals Huurzone, is het mogelijk om alle adverteerders en huurders met elkaar te koppelen, zonder dat er een fysiek prikbord voor nodig is.

Hoe werkt Huurzone nu praktisch? Het eerste wat je kunt doen op de website is om een gratis account aan te maken. Dat geeft je de mogelijkheid om te reageren op verschillende advertenties, advertenties te onthouden en ook nog eens om dagelijks woning alerts te krijgen via je mail. Zo blijf je op de hoogte van de veranderingen in de woningmarkt. Het grote voordeel van een gratis ‘Standaardaccount’ is dat je de contactgegevens van verhuurders zo kunt zien en daarmee contact op kan nemen. 

Maar er is meer: je kunt je Standaardaccount ook upgraden naar een Premium Account. Sommige mensen hebben snel een huurhuis nodig en dan is een Premium Account perfect. Met zo’n account is het mogelijk om meer zoekopties te gebruiken, je kunt makkelijker reageren op advertenties ook via het platform zelf en misschien nog wel het allerbest: je ziet kwalitatieve foto’s van een huurhuis en kunt meer informatie te weten komen over een huurhuis. Ben je dus echt op zoek naar een prachtig huurhuis, dan is een Premium Account zeker een aanrader. Oh ja, een Premium Account heeft natuurlijk ook geen reclame tussendoor: zo kun je rustig zoeken naar jouw favoriete woning. 

Heb je vragen aan Huurzone, dan kun je altijd terecht bij de klantenservice. Deskundigen staan de hele week klaar om e-mails te beantwoorden, problemen te verhelpen in de chat en ook om telefoontjes te beantwoorden. (Het platform werkt van 8.30 tot 16.30).

- Wie kan gebruik maken van Huurzone?

Iedereen die wil of moet verhuizen kan terecht bij Huurzone om een nieuw huurhuis te vinden. Het is een prachtig platform om rustig op zoek te gaan naar woningen of kamers om te huren, zonder de vaak agressieve advertentietactieken en ‘-tricks’ die makelaars uithalen. Huurzone is echte een onafhankelijk en neutraal platform dat niet samenwerkt met makelaars. Wil je meer weten of Huurzone echt iets is voor jou? Dan is het aan te raden om enkele van de talloze reviews over het platform te lezen. 

- Welke zoekmogelijkheden heeft Huurzone?

Huurzone maakt het makkelijk om te zoeken naar woningen die in de verhuur zijn. Er wordt gebruik gemaakt op de website van een breed aanbod aan zoekopties. Met het instellen van zo’n zoekfilter zoek je naar die huurhuizen die voldoen aan jouw wensen. Huizen die boven jouw budget liggen of die niet voldoen aan het aantal kamers, hoef jij immers niet te bekijken.

Ook als het niet direct lukt om een goede woning te vinden, betekent dat niet dat je gelijk hoeft te stressen. Met een Standaardaccount kun je een gepersonaliseerd zoekfilter onthouden en bijvoorbeeld een mailtje laten sturen elke keer als er in jouw zoekfilter een nieuw huis verschijnt. Het grote voordeel daarvan is, is dat je direct kunt reageren en contact opnemen met de huisbaas. 

- Over huren in Veghel

Bij ons een huurwoning zoeken is echt een kriem. De huizenmarkt, of het nu huur- of koop is, is gewoon een beetje oververhit. Dankzij Huurzone echter kun je op een rustige manier op zoek naar een huurwoning in Veghel en omgeving. Probeer eens een gratis Standaardaccount of ga gelijk ‘all-in’ met een Premium Account.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant