Juf Maria wordt feestelijk onthaald.
Juf Maria wordt feestelijk onthaald.

Juffrouw Maria neemt na 48 jaar afscheid van de Vijfmaster

Onderwijs 2.167 keer gelezen

VEGHEL | Juffrouw Maria van Summeren heeft na 48 jaar afscheid genomen van basisschool de Vijfmaster in Veghel. Afgelopen woensdag werd er stilgestaan bij het afscheid van juf Maria.

Maria van Summeren werd op woensdag 27 maart op school ontvangen door alle enthousiaste kinderen. Er waren woorden van welkom van de directrice van de Vijfmaster Susan Jansen en van Paul Meessen van Verdi.

Opwarmdans
Met een vrolijke opwarmdans en vervolgens een ereronde om de versierde school, waarbij Maria voorop ging, werd de dag geopend. In de klassen is er geknutseld voor de pensionado en bracht Maria een bezoek aan alle groepen. Er was een heerlijk taartenbuffet geregeld door de ouders van de Vijfmaster.

Afscheid
Hierna volgde een slotviering in de grote zaal speciaal voor juf Maria die na 48 jaar werken met pensioen gaat. De teamleden hebben Maria nog toegezongen en na een lunch startte een gezellige receptie.


Juf Maria wordt feestelijk onthaald. 

Tijdens de drukbezochte receptie nam Maria afscheid in aanwezigheid van team, naaste familieleden, oud-collega’s en vrienden. Juf Maria straalde de hele dag van oor tot oor. Op basisschool de Vijfmaster blikken ze terug op een geslaagde dag. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant