Onderbouw winnaar groep 4 OBS De Uilenbrink.
Onderbouw winnaar groep 4 OBS De Uilenbrink. Foto:

Groep 4 van OBS De Uilenbrink wint bezoek aan bioscoop

Onderwijs 554 keer gelezen

VEGHEL | Dit jaar vroeg het Team Infectieziektebestrijding van de GGD Hart voor Brabant leerkrachten in het primair onderwijs om aandacht te besteden aan tekenpreventie. Aan deelname was ook een prijsvraag gekoppeld. Meedoen was niet ingewikkeld. De opdracht was stuur een grappige, creatieve en/of bijzondere foto waaruit blijkt dat jullie met de groep de GGD toolkit gebruikten. Groep 4 van OBS De Uilenbrink uit Veghel werd uitgeroepen tot winnaar. 

De klas met de leukste inzending krijgt een bezoek aan de bioscoop met de hele klas. Deze week bezochten twee verpleegkundigen van de GGD de winnende klassen. Bij het bezoek aan de klassen werd duidelijk dat de kinderen goed hadden opgelet. De kinderen konden nog veel dingen navertellen die zij in april in de les over teken hadden gehoord.

Groep 4 De Uilenbrink
Er zijn twee prijzen vergeven. Een voor de onderbouw en een voor de bovenbouw. De onderbouwprijs ging naar groep 4 van OBS De Uilenbrink (Veghel) en de bovenbouwprijs naar groep 8 van OBS De Touwladder (Kaatsheuvel). Bij het overhandigen van de waardecheque voor een bezoek aan de bioscoop was er veel gejuich.

Uit de krant