Afbeelding

Schoolrestaurant van het Fioretti College is weer open

Onderwijs 920 keer gelezen

VEGHEL | Het schoolrestaurant van het Fioretti College in Veghel is weer geopend. Iedereen uit Veghel en omstreken is welkom voor een lunch of een hapje eten tegen een mooie prijs en in een mooie ambiance. De Fioretti-leerlingen (leerjaar 3 en leerjaar 4) doen hun uiterste best om bezoekers culinair in de watten te leggen.

Het doel van het schoolrestaurant is dat leerlingen kook- en serveerlessen krijgen en in een zo’n natuurgetrouw mogelijke praktijksituatie kunnen oefenen. Daarbij is van belang dat het restaurant goed bezet is.

Openingstijden
Het restaurant is wekelijks geopend. Lunchen kan men woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur. Op donderdagmiddag kan men tussen 12.00 en 12.30 uur of tussen 13.00 en 13.30 uur ook terecht voor de kleine kaart (hoofdgerecht) of een speciaal fietsarrangement. Tijdens schoolvakanties en projectweken is het restaurant gesloten.

Reserveren
Het schoolrestaurant is gevestigd in het schoolgebouw aan de Muntelaar 4 in Veghel. Reserveren kan dagelijks tussen 10.30 en 12.00 uur via 0413-340575. Reserveren voor grotere groepen is ook mogelijk. Met speciale dieetwensen kan rekening gehouden worden, mits vooraf aangegeven.
Meer informatie, de exacte openingstijden, de menu’s en de tarieven zijn te vinden op www.fioretticollege.nl/schoolrestaurant.

Uit de krant