Afbeelding

Scapino ballet met opwindende voorstelling

Kunst en cultuur 349 keer gelezen

VEGHEL | De dansvoorstelling Origin van Scapino Ballet is op donderdag 16 mei te zien in de Blauwe Kei op de Noordkade. Een opwindende voorstelling met invloeden uit Chinese dans, Israëlische volksdans en moderne dans. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal.

Origin is een avontuurlijke voorstelling van twee bijzondere choreografen uit China en Israël. Beiden werken vanuit maatschappelijke thema’s waarin de mens centraal staat. Het werk van de Chinese Gong Xingxing is bijzonder vanwege de grote fysieke controle en de emotionele lading. De Israëlische choreograaf Lior Tavori gebruikt zijn achtergrond in volksdans voor een stuk waar het dansplezier van afspat.

Inleiding
Voor bezoekers van de voorstelling Origin van Scapino Ballet is een gratis inleiding georganiseerd. Deze begint om 19.15 uur in zaal de Apotheek en duurt ongeveer 30 minuten. Tickets voor de Scapino Ballet kosten 25 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant