Thijs van de Meeberg staat vrijdag op het buitenpodium van het natuurtheater.
Thijs van de Meeberg staat vrijdag op het buitenpodium van het natuurtheater. Foto:

De Kersouwe opent seizoen met Van de Meeberg en Open Podium

Kunst en cultuur 360 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | De poorten van De Kersouwe in Heeswijk-Dinther zijn vanaf vrijdag 17 mei weer geopend voor een nieuw, gezellig en sfeervol theaterseizoen in de open lucht. Cabaretier Thijs van de Meeberg betreedt als eerste het buitenpodium van het natuurtheater. Een dag later op zaterdag 18 mei is het de beurt aan regionaal talent tijdens het jaarlijkse Kersouwe Open Podium.

De Brabantse cabaretier Thijs van de Meeberg (1988) studeerde in 2014 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch en won het jaar daarna de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival met zijn eerste voorstelling Vleesgeworden. Inmiddels toert hij met alweer zijn vierde solovoorstelling Met de beste bedoelingen door het hele land. Deze voorstelling speelt Thijs voor de laatste keer dit theaterseizoen in De Kersouwe. Kaarten voor Van de Meeberg op 17 mei zijn nog beschikbaar via de website van De Kersouwe.

Zaterdag 18 mei vanaf 20.30 uur is het weer tijd voor Kersouwe Open Podium. Dat betekent, dat iedereen kan genieten van (amateur)talent uit de regio. En dat blijken er elk jaar weer veel te zijn. Jonge of oudere muzikanten in de dop: solo, als duo of groep. Een koor, een rapper of cabarettalent. Het kan zo maar voorbijkomen deze avond. Wie er precies optreedt, is altijd een verrassing. De presentatie is in handen van Heleen van de Veerdonk en zoals altijd is de toegang voor deze avond gratis. Het is wel aan te raden om gratis kaarten te reserveren.

De complete theateragenda is te vinden op www.kersouwe.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant