Een film en een optreden met als hoofdpersoon Bob Marley.
Een film en een optreden met als hoofdpersoon Bob Marley.
+ VIDEO

Bob Marley staat vrijdag centraal op de Noordkade

Kunst en cultuur 2.141 keer gelezen

VEGHEL | De band One Nation speelt op vrijdag 16 februari om 22.00 uur in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. De band staat garant voor verbindende reggae klanken om je weekend vredig in te luiden. Helemaal in de sfeer komen? Dan biedt De Afzakkerij samen met de Industry Bioscoop Veghel iets leuks aan. Vooraf draait de nieuwe film ‘Bob Marley: One Love’ in de bioscoop.

De film is een muzikaal drama, gebaseerd op het leven en de carrière van Bob Marley. Van zijn klim naar roem tot zijn overlijden in het begin van de jaren tachtig.
Na afloop kun je, geheel in de sfeer van The Wailers, door naar De Afzakkerij om te genieten van een toepasselijk optreden. Bij het inleveren van je filmticket krijg je een gratis drankje.


One Nation Band heeft de gave om een klik te maken met het publiek en laat iedereen genieten van de muziek. Vol overtuiging, tastbare energie en aanstekelijke passie zetten deze mannen een positieve vibe neer die staat als een huis.
Garantie is dat niemand stil blijft staan.

Kaartjes zijn te bestellen via https://veghel.industrybioscoop.nl/. De toegang tot het optreden in De Afzakkerij is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant