Castle treedt op in De Afzakkerij
Castle treedt op in De Afzakkerij
+VIDEO

Pop & soul klassiekers van coverband Castle in De Afzakkerij

Kunst en cultuur 627 keer gelezen

VEGHEL | Op het podium van Cultuurcafé de Afzakkerij op de Noordkade in Veghel staat op zondag 10 december om 15.00 uur de coverband Castle. Er mag weer gedanst worden want het repertoire bestaat uit de grootste maar zeker niet alledaagse pop- en soul klassiekers van formaties als Tower of Power, Kool & The Gang, Earth, Wind & Fire, The O’Jays en vele anderen. Het motto van de band: ‘You Got The Party? We Got The Groove!’ 

Ondanks of wellicht dankzij de gemiddelde leeftijd van de muzikanten, die vrij oud is, heeft de band Castle de ervaring in huis waar menig troubadour jaloers op is. De beheersing van instrumenten en vocalen is bijzonder in de Brabantse muziekscene en zelfs ver daarbuiten. Met hun stijlvolle looks en een evenzo stijlvol repertoire bestaande uit de grootste maar zeker niet alledaagse pop- en soul klassiekers, is Castle in staat de ridders en jonkvrouwen van nu en weleer in vervoering te brengen.


Zaterdag
Op zaterdagavond 9 december kunnen dansliefhebbers vanaf 21.00 uur overigens ook al in De Afzakkerij genieten van dansplaatjes door dj Marijn. De toegang tot beide muziekprogramma’s is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant