Afbeelding
Foto:

Ode aan de excentrieke muzikant Tom Waits

Kunst en cultuur 514 keer gelezen

VEGHEL | Zanger en kleinkunstenaar Flip Noorman staat op vrijdag 8 december met zijn band de Noormannen in de Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Hij brengt een ode aan de excentrieke muzikant Tom Waits en zijn muziek. Het theaterconcert begint om 20.30 uur in het Magazijn.

Na een succesvol tournee met het werk van Leonard Cohen, keert Flip Noorman terug naar Nederland met een betoverende theateravond vol muziek. In zijn kenmerkende stijl samen met de Noormannen, brengt Noorman een eerbetoon aan Tom Waits. Deze theatershow belooft een avond te worden waar muziek, creativiteit en Nederlandse vertelkunst samenkomen. “Noorman brengt gedurfde ode aan het natuurverschijnsel Tom Waits. Gaat dat zien, step right up, want dichter bij Waits kom je niet meer”, schrijft de Theaterkrant.
Noorman won de Annie M.G. Schmidtprijs 2022, de prijs voor Beste Nederlandstalige Theaterlied van het jaar, met het lied Ze Weten Wie Je Bent uit zijn theaterprogramma Love It en hij werd genomineerd voor een Poelifinario 2023 voor diezelfde voorstelling.

Tickets kosten 19.50 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant