Promobeeld van Pietje Bell.
Promobeeld van Pietje Bell. Foto:

Voor een tientje naar theaterweekend in de Blauwe Kei

Kunst en cultuur 1.566 keer gelezen

VEGHEL | De voorstellingen die tijdens het Theaterweekend te zien zijn in de Blauwe Kei op de Noordkade zijn bekend. Voor 10 euro kun je naar cabaretduo Blauwe Vinkjes, Earth, Wind & Fire tribute The Chicago Funk, de kinder-slapstickvoorstelling Beuk! (4+) of de familiemusical Pietje Bell (6+). Het Theaterweekend vindt plaats van 26 tot en met 28 januari.

De ingrediënten van het Nationaal Theaterweekend zijn eenvoudig. Iedere voorstelling kost maximaal 10 euro en daarnaast zijn er het hele weekend extra activiteiten. Op vrijdag 26 januari kun je in de Blauwe Kei swingen bij The Chicago Funk, die de hits van Earth, Wind & Fire tot leven brengt, zaterdagmiddag 27 januari staat slapstick op hoog niveau op het programma bij Beuk! (4+) en ‘s avonds staat Blauwe Vinkjes in de Grote Zaal. Dit cabaretduo gooide vorig jaar al hoge ogen bij de Nacht van de Noordkade met snelle sketches en liedjes. Op zondag 28 januari is de familiemusical Pietje Bell (6+) twee keer te zien.
Tijdens het weekend is er weer een uitgebreid randprogramma. Zaterdag 27 januari worden rondleidingen gegeven en ‘s avonds is de Nacht van de Noordkade. Op zondag 28 januari wordt een kindermiddag georganiseerd. Over het randprogramma volgt later meer informatie.

Nationaal Theaterweekend
Ook dit jaar sluit de Blauwe Kei zich aan bij het Nationaal Theaterweekend. Een weekend waarin theater gevierd wordt: drie dagen bomvol theater, op meer dan 200 locaties in Nederland.
Tickets voor voorstellingen in het Theaterweekend bestel je via www.blauwekei.nl. Hier vind je ook meer informatie.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant