Afbeelding
Foto: Bart Heesen

Thema Fabriek Magnifique 2024 is bekend, deel je verhaal

Kunst en cultuur 1.778 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de gezellige informatiemarkt van Fabriek Magnifique afgelopen zaterdag, werd het thema voor de nieuwe editie bekend gemaakt. 

Jan van Hoof, artistiek directeur, vertelt er meer over: “Tijdens Fabriek Magnifique op 5, 6 en 7 juli 2024 staat ‘het verhaal’ centraal. Wat is jouw verhaal? Welk verhaal wil jij aan de bezoekers overbrengen? Of kom je juist verhalen ophalen? En bij verhalen vertellen hoort ook luisteren. Met aandacht luisteren, dat zal in de komende editie ook centraal staan.”
Word jij enthousiast van dit thema en wil jij het podium op om jouw verhaal te komen vertellen? Meld jezelf, jouw band, koor, kunstclub of gezelschap dan direct aan. Dit kan via fmaanmelden.nl.

Zinderend festival
Fabriek Magnifique is een zinderend festival met verrassingen op iedere plek. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Met hapjes en drankjes, uitgelaten dansende menigten en ingetogen voorstellingen. De komende editie van Fabriek Magnifique is op 5, 6 en 7 juli 2024. Meedoen als vrijwilliger kan ook. Kijk op: www.fabriekmagnifique.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant