Afbeelding

Inloopavond voor ‘Laatbloeiers Orkest Frisselstein’

Kunst en cultuur 1.134 keer gelezen

VEGHEL | Heb je altijd al een muziekinstrument willen bespelen? Maar wil je niet meteen vastzitten aan een duur lesjaar? Of ben je bang dat je muziek maken op latere leeftijd niet meer kunt leren? “Grijp dan nu je kans: we starten weer project Laatbloeiers, een ideaal muzikaal opstapje voor volwassenen”, vertelt Ramòn van Grootel van Muziekvereniging Frisselstein uit Veghel.

Afgelopen schooljaar is een tweede groep Laatbloeiers aan de slag gegaan. Van Grootel: “Het goede nieuws is dat we van start gaan met een nieuwe groep Laatbloeiers. Tweewekelijks op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur in het Magazijn op de CHV Noordkade. We starten op 3 oktober, daarna is het in de even weken tijdens schoolweken.”
De inloopavond is dinsdag 19 september tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Kom binnen lopen of vraag informatie aan via: opleidingen@frisselstein.nl. “Wij geven uitleg samen met muziekdocent Peter Spierings en houden meteen een instrumentenmarkt. Hierna kun je een keuze maken welk instrument je wil gaan spelen”, besluit Van Grootel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant