De Ongeplukte Zusters van Almere County is te zien in alle vier de regiotheaters.
De Ongeplukte Zusters van Almere County is te zien in alle vier de regiotheaters.

Nieuw theaterseizoen van start in alle vier de regiotheaters

Kunst en cultuur 2.063 keer gelezen

VEGHEL | Wat is er dit seizoen in de theaters in de regio te zien? Markant Theater Maashorst (Uden), theater De Lievekamp (Oss), de Blauwe Kei (Veghel) en Schouwburg Cuijk presenteren de hoogtepunten uit hun programma.

In Schouwburg Cuijk zie je dit seizoen populaire cabaretiers zoals Claudia de Breij en Lenette van Dongen en nieuwkomers Lisa Ostermann en Teun van den Elzen. Muziek is er van onder andere Frans Bauer & Sieneke en de 3JS. Ook populaire tributebands zoals Pink Project the Band en de Dutch Eagles ontbreken niet.

Markant Theater Maashorst
Markant biedt onder meer lachwekkend cabaret zoals Urbanus en Merijn Scholten en confronterende improvisaties in De Vloer Op. Muziekliefhebbers kunnen genieten van Rowwen Hèze en een Whitney Houston tribute. Speciaal voor de jeugd is er Mees Kees op Kamp (8+), Pietje Bell (6+) en De Efteling Musical (4+).

De Blauwe Kei
Het theaterseizoen van de Blauwe Kei zit boordevol grote namen, voor jong en oud. Het wordt een seizoen waarin smaak een belangrijke rol heeft. Zo kun je genieten van een sfeervolle 007-dinnershow, aan tafel met de verhalen van Charles Dickens en de (klein)kinderen laten genieten van De Verrukkelijke Kinderbakshow.

Theater De Lievekamp
In De Lievekamp zie je voorstellingen als het veelbesproken toneelstuk De Bananengeneratie van Toneelgroep Oostpool en het nieuwe boekenconcept Leezy Sunday Live met in de eerste editie gastschrijvers Özcan Akyol en Anna van den Breemer. Voor de jeugd is er de Mega Mindy Show van Studio100 en de ‘Juf Roos theatershow’.

Ook dit theaterseizoen maak je weer maandelijks kans om vrijkaarten te winnen in een van de theaters. Je vindt de eerste winactie in deze krant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant