Scènefoto uit de voorstelling In Opgewekt Naar De Eindstreep.
Scènefoto uit de voorstelling In Opgewekt Naar De Eindstreep. Foto: Raymond van Olphen
WINACTIE

Win kaartjes voor de meest geliefde bejaarde van Nederland

Kunst en cultuur 908 keer gelezen

VEGHEL | De ontroerende komedie Hendrik Groen staat op vrijdag 14 april in theater de Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. In Opgewekt Naar De Eindstreep, het laatste toneelstuk uit de reeks naar aanleiding van het gelijknamige boek, is te zien hoe Hendrik Groen worstelt met dementie. De voorstelling begint om 20.15 uur in de Grote Zaal. Lees snel verder en maak kans op gratis kaartjes. 

In deze ontroerende komedie probeert Hendrik grip te houden op zijn leven. Hendrik moet constateren dat hij steeds vergeetachtiger wordt en het overzicht begint te verliezen. Dat levert de nodige verwarrende situaties op. Door opnieuw een dagboek bij te houden doet de dementerende Hendrik zijn best om grip te houden op het leven. Dat zorgt voor grappige én aangrijpende momenten. ‘De allerlaatste etappes van een sympathieke oude man ontroeren behoorlijk’, schrijdt de Theaterkrant.

Tickets voor Hendrik Groen zijn 32.50 euro (inclusief een drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa.

Win kaarten
Samen met het theater de Blauwe Kei geven wij 2x2 gratis kaartjes weg voor de voorstelling over Hendrik Groen. We geven twee kaartjes weg via onze Facebookpagina: www.facebook.com/stadskrantveghel en twee via de krant. Wie weet zit jij vrijdag 14 april gratis in het mooiste theater van Veghel.

Uit de krant