Regisseur Anne-Sofie van der Weijden geeft aanwijzingen.
Regisseur Anne-Sofie van der Weijden geeft aanwijzingen. Foto: Jos Kaldenhoven

We Want More! voorstelling van Theaterkoor Stem

Kunst en cultuur 486 keer gelezen

EERDE | Een popkoor kent zijn hoogtijdagen in de jaren 90, maar valt om onbekende redenen uit elkaar. Na ruim 25 jaar komt er een reünie-optreden om nog één keer te schitteren op het podium. Door oud zeer en nieuwe onthullingen komen de verhoudingen echter op scherp te staan. Zal het optreden nog succesvol zijn? Dit zijn de ingrediënten van de nieuwe productie van Theaterkoor Stem onder de titel ‘We Want More’. Het optreden vindt plaats in de Brink in Eerde op 23, 24 en 25 juni.

Na de coronapandemie staat het koor te popelen om weer het podium op te kunnen gaan en er een spetterende voorstelling van te maken. En zoals van Theaterkoor Stem verwacht mag worden, staat de show garant voor een ontspannend avondje uit met prachtige liedjes uit verschillende muziekstijlen, ondersteund door visuele effecten en een heuse live band.

Spetterend optreden
We Want More is een vrolijke muzikale voorstelling over een popkoor dat na ruim 25 jaar bij elkaar komt voor een spetterend reünie-optreden. De nummers van toen passeren de revue en er worden nieuwe nummers ingestudeerd. Allemaal om nog één keer met elkaar te schitteren op het podium.
Tijdens het weerzien worden herinneringen opgehaald en komt iedereen erachter hoe het de afgelopen jaren is gegaan in het leven van de koorleden. Maar, voordat het koor aan het optreden kan beginnen, moeten nog vele obstakels worden overwonnen.
Theatermaker en schrijfster Bodil de la Parra schreef We Want More om het theaterseizoen van 2016 feestelijk af te sluiten als ‘toetje van het seizoen’. Geproduceerd door Bos Theaterproducties is We Want More gedurende drie maanden te zien geweest in verschillende Nederlandse theaters.

Nieuwe nummers
Koorregisseur Anne-Sofie van der Weijden was destijds als regieassistent nauw bij deze productie betrokken. Voor Stem heeft zij dit stuk bewerkt. Samen met dirigent Wim Reijnders en koordeelnemer Mirjam Vermeulen zijn nieuwe nummers gekozen en is dit stuk helemaal op maat gemaakt. We Want More belooft een muzikaal feestje te worden dat je niet mag missen.

Kaarten zijn vanaf 1 maart te koop via de vernieuwde website: www.theaterkoorstem.com.

Uit de krant