Afbeelding
Foto:

Nieuwe expositie in het Protestantse Kerkje in Veghel

Kunst en cultuur 1.735 keer gelezen

VEGHEL | Veghel is met de voormalig protestantse kerk een prachtige expositieruimte rijker. In de nieuw expositie tonen vier kunstenaars uit Veghel en omstreken hun uiteenlopende werk. Lois van den Elzen met haar organische kunst, Jolijn Kivits met haar abstracte werken, Erry Dortmans met haar fotografische schilderingen en Ans van Bakel met haar beeldhouwwerken.

“’Galerie Ons Kerkske in Veghel is zeker de moeite waard om te gaan bekijken’, dat is een zin die we de afgelopen dagen veel hebben gehoord”, vertelt Jolijn Kivits. De galerie is laagdrempelig, iedereen zal er een warm welkom ervaren. De deur staat open en de koffie staat klaar. In de tuin kan je genieten van de beeldhouwwerken van Van Bakel en als je het kerkje binnenloopt, kan je je verwonderen aan de prachtige kunstwerken van Van den Elzen, Kivits en Dortmans.

Expositie
De expositie is tot en met 26 februari te zien. Kivits: “We zijn van woensdag tot en met zaterdag geopend van 10.30 tot 16.00 uur. Op zondag 26 februari openen we extra onze deuren om de expositie af te sluiten, daarna neemt een andere kunstenaar het stokje van ons over.”
De entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant