Cor en Nicole samen in de douche.
Cor en Nicole samen in de douche. Foto: Henri v Alphen

Gèr Gespeuld speelt: een kuuroord vol met stress

Kunst en cultuur 677 keer gelezen

BOERDONK | De kaartverkoop van Toneelvereniging Gèr Gespeuld uit Boerdonk start op zaterdag 26 november. De kaartverkoop start op zaterdag 26 november.

Toneelvereniging Gèr Gespeuld heeft er alle vertrouwen in dat dit seizoen het oefenen niet voor niets zal zijn. Ze hoopt dan ook eind januari en begin februari weer zes fantastische toneeluitvoeringen op de planken te brengen met het stuk: Een kuuroord vol met stress van Nico Torrenga.

Omroep Max
In een bekend kuuroord komen niet alleen gasten die nog nooit in een kuuroord zijn geweest, maar ook een bedrieger en een cameraploeg van Omroep Max die daar opnames wil maken voor het bekende programma: Heel Holland Beweegt. Het wordt een hele opgave voor het personeel om alles in goede banen te leiden. Of dit lukt is te zien op 27, 28 en 29 januari en op 1, 3 en 4 februari in Den Hazenpot in Boerdonk.

Gastvrij
De kaartverkoop start op zaterdag 26 november om 10.00 uur precies. Dit jaar niet aan huis bij Peter en Arna Vogels maar in gemeenschapshuis Den Hazenpot waar men uiteraard gastvrij zal worden ontvangen.
Zeker zijn van kaartjes kies er dan voor om naar Den Hazenpot te komen. Na deze persoonlijke verkoop kunnen de overige kaarten telefonisch worden besteld bij de familie Vogels op: 0492-366516.

Voor meer informatie kijk op de site www.gergespeuld.nl of volg toneelvereniging Gèr Gespeuld op Facebook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant