Jeroen Post en Joop Ubeda zijn in 2023 ook weer van de partij.
Jeroen Post en Joop Ubeda zijn in 2023 ook weer van de partij. Foto: Daniel Aleksandrzak

Fight Cancer Night keert volgend jaar weer terug in Boerdonk, deelnemers gezocht

Human Interest 900 keer gelezen

BOERDONK | Fight Cancer Night komt in 2023 terug met alweer de vijfde editie. Begin september vond de vierde editie plaats van de Fight Cancer Night in Boerdonk. Dit was een geweldig spektakel en een groot succes met zelfs een record opbrengst van 80.000 euro. Reden genoeg voor de organisatie om een vijfde editie aan te kondigen. 

“Een echt lustrum dus”, vertelt Antoon Donkers namens de organisatie. “Een groot aantal deelnemers hebben zich al aangemeld of hebben interesse getoond. We zoeken ondernemers of afgevaardigden namens een onderneming die willen strijden tegen kanker en tegelijkertijd fitter willen worden. Iedereen heeft in zijn of haar omgeving wel eens hiermee te maken. Tegelijk zijn ondernemers ook vaak zo druk bezig met ondernemen dat ze te weinig tijd hebben om te werken aan hun fysieke gezondheid. Iets wat perfect wordt gecombineerd in dit evenement.”

Wat gaan we dan doen?
Donkers: “We zoeken 12 tot 16 deelnemers die vanaf begin 2023 samen, onder intensieve begeleiding, worden getraind in het (kick)boksen. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Op basis van ervaring/kwaliteit/gewicht wordt uiteindelijk je tegenstander bepaald. Gebokst wordt er natuurlijk in een echte boksring. Onder deskundige begeleiding.”

Mag ik ook namens een bedrijf mee doen?
“Ja, dat mag. Als je verbonden bent met een bedrijf en je bent zelf niet de echte ondernemer achter het bedrijf mag je worden afgevaardigd. Let wel: het bedrijf zelf moet er natuurlijk wel van weten en hier achter staan. Zij betaalt ook de factuur.”

Wanneer is de grote finale?
“De grote finale is op zaterdag 26 augustus 2023. Met echte opkomstmuziek, opkomstdames, een ringarts, professionele jury, Jeroen Post weer als ringspreker en natuurlijk de bekendste scheidsrechter van Nederland Joop Ubeda. We gaan er weer een super avond van maken voor het goede doel.”

Wat is het goede doel?
“Ook dit jaar is ervoor gekozen om Fight Cancer & Kika Kinderen Kankervrij te koppelen als goede doelen. Samen met alle deelnemers en bezoekers proberen we zoveel mogelijk geld op te halen.”

Interesse of vragen? Stuur een mail naar: info@fightcancernight.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant