De Blauwe Kei in Veghel
De Blauwe Kei in Veghel

Theatervoorstelling voor mantelzorgers

Gezondheid 728 keer gelezen

VEGHEL | Onder mantelzorgers in Meierijstad is een onderzoek gestart om te weten te komen welke ondersteuning er nodig is en waar mantelzorgers tegenaan lopen. Met als doel dat de mantelzorgers de zorg voor hun naasten makkelijker vol kunnen houden en weten dat zij zich gesteund en gehoord voelen. 

Eén van de eerste onderdelen van het mantelzorgonderzoek is een theatervoorstelling met nagesprek in de drie kernen van Meierijstad. “Wij nodigen hier graag de mantelzorgers in Meierijstad voor uit. Bij de voorstelling Mantel Der Liefde door theatergezelschap De dames die raken, komen theaterscenes over de dagelijkse praktijk van mantelzorgers aan bod die herkenbaarheid oproepen. Er is veel ruimte voor interactie met het publiek. Zo kunnen mensen ervaringen delen, herkenning en erkenning ervaren. Dit geeft troost, steun en nieuwe inzichten”, meldt organisator Welzijn De Meierij.

De voorstellingen vinden plaats op: 
- Donderdag 19 oktober van 19.30 tot 22.00 uur in ‘t Spectrum in Schijndel.
- Vrijdag 20 oktober van 19.30 tot 22.00 uur in de Blauwe Kei in Veghel.
- Woensdag 25 oktober van 14.00 tot 16.30 uur in Mariendael in Sint-Oedenrode.

Via deze link kan de mantelzorger zich aanmelden voor één van de drie voorstellingen. Men moet per persoon één formulier invullen. De voorstelling is gratis.
Meer informatie of vragen over het aanmelden? Bel dan naar 073-544 1400 of mail naar mantelzorg@welzijndemeierij.nl. Het mantelzorgonderzoek is een initiatief vanuit verschillende organisaties binnen Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant