Het kersverse jeugdtrio.
Het kersverse jeugdtrio. Foto:

Jeugdprins Nigel dun Urste jong heerser van Kuussegat

Carnaval 1.766 keer gelezen

VEGHEL | Nigel Boutier alias Nigel dun Urste is zaterdagmiddag in de Koekbouw in Veghel onthuld als jong heerser van Kuussegat. 

“Hallo Kuuskes en Kuussinnekes, ik ben Nigel en met carnaval jeugdprins Nigel d’n Urste. Ik woon op de NCB-Laan. Samen met papa Lorenzo en mama Silvana, en mijn zus Chelsey en broer Bryan. Ik zit in groep 8 van basisschool De Tuimelaar bij juf Eefje. Het leukste op school vind ik gym. Ik voetbal bij Blauw-Geel in de JO13-1, verder vind ik het ook leuk om te gamen. Je kan me altijd wakker maken voor een lekkere pizza Hawaii, maar als er vis gegeten wordt eet ik niet thuis. Ik hoop jullie te zien bij de optochten en het kindermatinee of het Mega Kuussebal, want met carnaval zeggen wij: Doar staode van te keke”, vertelt Nigel enthousiast.


Het jeugdtrio samen met hofnar.

Adjudant Jens
Adjudant Jens is de zoon van Rob en Joyce Goijaarts. Jens is 11 jaar oud. Samen met zijn ouders en broer Mats wonen zij op de Bunders. Hij zit in groep acht van de Tuimelaar. Gym is zijn lievelingsvak, Spelling vindt hij minder leuk. Jens speelt voetbal bij FC Eindhoven JO12. Verder vindt hij trampolinespringen en gamen leuk en voetbalt graag buiten met zijn vrienden. Jens houdt niet van spruiten, maar wel heel erg van bavette en spaghetti. Deze adjudant heeft veel zin om met het busvolk op stap te gaan en er een supergave carnaval van te maken

Adjudant Timme
Adjudant Timme woont samen met papa Martijn en mama Marjon van der Pol en heeft één zus Evi. Ze samen wonen op de Evertshoeve. Timme is 11 jaar en gym vindt hij het leukste vak. Van geschiedenis moet hij niks hebben. Als sport doet Timme wielrennen en veldrijden daarnaast is hij ook muzikaal want hij zit op trompet les. Daarnaast is hij groot fan van voetbalclub Feyenoord. Het liefste eet deze adjudant kapsalon maar zo nu en dan moet hij ook stamppot eten wat hij niet lekker vindt.

Hofnar Thomas
Hofnar Thomas is de zoon van Jos en Aukje. Hij is 11 jaar oud en woont samen met zus Emma, hond Bo en hun kat Kevin ze wonen op de Vorstenbosscheweg. Hij zit op de basisschool Uilenbrink bij meester Joost en juf Inge. Thomas eet het liefste shoarma. Hij zit op voetbal bij de JO13 van de Vorstenbossche Boys. Deze hofnar is erg muzikaal want hij speelt viool en is vaak te vinden achter zijn draaitafel. Hij zou het superleuk vinden om later dj te worden.

Afbeelding
Het jeugdtrio samen met hofnar.
Het jeugdtrio samen met hofnar.
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant