Afbeelding
Foto:

Lola en Riv zijn het nieuwe jeugd boerenbruidspaar

Carnaval 878 keer gelezen

VEGHEL | Het nieuwe jeugd boerenbruidspaar is afgelopen zaterdag bekend gemaakt. Lola en Riv toonden zich in de Koekbouw aan het grote publiek.

“Ik ben Lola Franken, 8 jaar oud en zit in groep 5 van basisschool De Pionier, in de klas bij juf Daniek. Mijn grote hobby is paardrijden op mijn lievelingspony Ali bij manege Hogerduinen. Ik vind het ook leuk om paarden naar de wei te brengen en te poetsen, wassen en voeren. Verder hou ik van kleuren, en in huis geheime kamers bouwen. Ook hebben wij thuis twee honden, Harrie en Marie, die ik graag trucjes leer”, vertelt Lola. Ze vindt het heel leuk om samen met Riv het boerenbruidspaar te zijn deze carnaval.

‘Groot feest’
Riv van der Heijden is 8 jaar en komt uit Veghel. “Ik zit op basisschool De Pionier in groep 5 samen met Lola bij juf Daniek. Mijn hobby’s zijn vooral voetbal. Zelf voetbal ik bij Blauw Geel in het team Jo9-7, waar ik heel graag train en wedstrijden speel. Mijn favoriete voetbalclub is PSV. Ik ga graag naar wedstrijden samen met papa. Verder heb ik een cavia als huisdier, Ollie heet hij waar ik heel gek op ben. Mijn zus Tess zit dit jaar voor het eerst bij de kleine dansmariekes dus dat is extra leuk om samen van deze carnaval te mogen genieten. Ik heb er enorm veel zin in om deze carnaval samen met Lola het boerenbruidspaar te mogen zijn, we gaan er samen een groot feest van maken en hopelijk doen jullie met ons mee”, besluit hij.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant