Vudel gaat eindelijk weer door (Foto: Joris Bisschops).
Vudel gaat eindelijk weer door (Foto: Joris Bisschops).

Aftellen naar Vudel 2023 kan beginnen, kaartverkoop start bijna

Carnaval 2.909 keer gelezen

VEGHEL | Vudel is terug. “We zijn er weer. We mogen weer. We gaan weer. Haal je pekske uit het stof. Poets je fopneus af. Want Vudel 2023 komt eraan. Aftellen geblazen dus”, laat de organisatie weten. Het carnavalsfeest, traditioneel op vrijdagavond, wordt gehouden op de Noordkade in Veghel.

Na een veel te lange winterslaap poetsen ze bij Vudel de soep uit de ogen en starten ze vol energie de voorbereidingen van dé carnavals-aftrap in de regio. Vanaf 11 november kun je in de online volière de eerste tickets scoren voor Vudel Vrijdag 2023. “Rond de klok van 11.11 uur kunnen de Verrekes Vroege Vogels al op www.vudel.nl terecht. Niet voor een korting van een habbekrats. De Verrekes Vroege Vogel tickets kennen een korting van 33 procent. Maar let op. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar”, meldt de organisatie achter het carnavalsfeest. Wanneer de bodem van deze ondiepe put is bereikt gaan ze met hetzelfde gemak door en kunnen er Vroege Vogels tickets gekocht worden tegen 22 procent korting. De organisatie vervolgt: “Vis je ook hier achter het net dan zijn er gelukkig ook nog een stel reguliere tickets, geen korting, maar hé dan had je je wekker maar moet zetten. Er zijn natuurlijk altijd last-minute beslissers. Uilskuikens noemen wij die. En zij verdienen dan ook een Uilskuiken-ticket. Daarom voor het eerst dit jaar: het Uilskuiken ticket. Een normaal ticket + 22 procent. Lang verhaal kort. Koop op tijd je kaarten.”

Dat kan allemaal op www.vudel.nl vanaf 11 november rond de klok van 11.11 uur. Hieronder de kaarten nog even op een rij:
Verrekkes vroege vogel ticket 33 procent korting = 15,08 + 2,25 fee = 17,33 euro
Vroege vogel ticket 22 procent korting = 17,55 + 2,25 fee = 19,80 euro
Reguliere tickets = 22,50 + 2,25 fee = 24,75 euro
Uilskuiken tickets + 22 procent = 27,45 + 2,25 fee = 29,70 euro

Het Vudelfeest is op vrijdag 17 februari. Meer informatie volgt op een later tijdstip.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant